Notulen

adac-346158_640
In iedere organisatie vinden vergaderingen en overleggen plaats. Duidelijke notulen of een goed verslag dragen bij aan de effectiviteit van uw vergadering. Soms kan iemand uit uw eigen organisatie notuleren. Maar misschien wilt u dat het verslag van die belangrijke vergadering door een externe partij wordt gemaakt? Of heeft uw vaste notulist een andere rol in de vergadering? In al deze situaties kunt u mij inschakelen. Ik zorg voor een duidelijk en prettig leesbaar verslag, dat de essentie van de vergadering weergeeft en recht doet aan ieders inbreng.

U heeft het verslag binnen 5 werkdagen op uw bureau. In overleg is een snellere levering mogelijk. De Jongvrouw kan dankzij haar ervaring en goede voorbereiding vergaderingen over vrijwel elk onderwerp, voor bedrijfsleven, (semi-) overheid en not-for-profit organisaties notuleren. Notulen in het Engels of Duits behoren ook tot de mogelijkheden.

Verslagvormen:
– besluitenlijst
– samenvattend verslag
– woordelijk verslag/transcriptie
– verslag van een congres of seminar

NIEUW!
De Jongvrouw kan ook als social notulist verslag doen tijdens uw event, workshop of seminar via relevante, informatieve en originele live tweets. Voor meer interactie en een groter bereik. En u heeft zelf uw handen vrij tijdens het event voor andere zaken die uw aandacht vragen.

Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden.