Notulist

adac-346158_640
Notuleren van vergaderingen

In iedere organisatie vinden vergaderingen en overleggen plaats. Een goed verslag draagt bij aan de effectiviteit van uw vergadering. Soms kan iemand uit de organisatie notuleren. Maar als dit niet gaat vanwege grote drukte of omdat uw eigen notulist een andere rol heeft tijdens de vergadering, kunt u het beste een externe notulist in te schakelen. Bij vertrouwelijke bijeenkomsten, zoals bij een hoorzitting of een bijeenkomst met klokkenluiders, kan een externe notulist zorgen voor een neutraal verslag, waarbij recht wordt gedaan aan de inbreng van alle partijen. Ik ben betrouwbaar en zorg voor een duidelijk en prettig leesbaar verslag, dat de essentie van de vergadering weergeeft. 

U heeft het verslag binnen 5 werkdagen in uw mailbox. In overleg is een snellere levering mogelijk. De Jongvrouw kan dankzij haar ervaring en goede voorbereiding vergaderingen over vrijwel elk onderwerp, voor bedrijfsleven, (semi-) overheid en not-for-profit organisaties notuleren. Notulen in het Engels of Duits behoren tegen een meerprijs ook tot de mogelijkheden.

Verslagvormen:
– besluitenlijst
– samenvattend verslag
– woordelijk verslag/transcriptie
– verslag van een congres of seminar

Nieuw! Live blogger tijdens events!

De Jongvrouw kan ook als live blogger verslag doen tijdens uw event, workshop of seminar door relevante en informatieve berichten via social media als Twitter en Instagram te versturen. Voor meer interactie en een groter bereik. Zo heeft u zelf uw handen vrij tijdens het event voor andere zaken.

Ik kijk graag samen met u naar wat u nodig heeft.