Over mij

Wilma de Jong, notulist,  tekstschrijver, HBO. Eigenaar van notuleer- en tekstbureau De Jongvrouw. Notuleerervaring bij profit- en non profitorganisaties,  overheden, brancheorganisaties. Onderwerpen zijn divers: transport, ruimtelijke ordening, openbaar vervoer, sociaal domein, onderwijs, Ondernemingsraden, Raden van Commissarissen, SER en Stichting van de Arbeid. Ook werkzaam bij het OV loket (ombudsman) als communicatie-adviseur. 

Ik schrijf blogs, verhalen en gedichten en heb een blogsite. Ik maak deel uit van schrijfkring Rederijkerskamer Vita Nova uit Amersfoort. Daarnaast hou ik van social media, stevige gitaarmuziek, fietsen, tv-kijken, dansen, lezen.

Publicaties:
– In 2018 is mijn gedicht “Moed is mijn muze” opgenomen in de dichtbundel Diepte, gedichten over kwetsbaarheid en kracht van uitgeverij Denkraam.    – Op 27 maart 2014 was mijn blog Een vieze smaak het Stuk van de dag op de website www.overgangstergirls.nl.
– Op 26 april 2012 werd mijn blog “Een nieuwe stek voor Ap” gepubliceerd in de Hooglander Courant.
– Op 26 juni 2012 was mijn blog “Held of Sukkel” stuk van de dag op www.overgangstergirls.nl.

In 2014 won ik de tweede prijs in de verhalenwedstrijd ‘In de buurt’ van Bibliotheek Eemland met mijn verhaal “Hoog water”.